Om svanar och framtiden


Varje dag arbetar vi för en bättre miljö. Vi sorterar och återvinner och har minskat antalet transporter till och från fastigheten.

I möjligaste mån väljer vi ekologiska och närproducerade råvaror. Vi har till exempel en frukostbuffé med kravmärkta produkter, ekologiskt kaffe och serverar härtappat och filtrerat bordsvatten.
Våra restauranger & konferensavdelning är dessutom Svanenmärkta samt att vår el är miljöklassad.

Att sedan flertalet av våra gäster, tack vare vårt centrala läge, väljer att åka kollektivt till oss gör det hela ännu bättre!

För säkerhets skull

Med våra egna säkra trådlösa internetuppkopplingar ser vi till att all information, både den som kommuniceras här på plats och den som finns i din dator, är säker.

Vi gör också allt för att våra gäster ska känna sig trygga. Naturligtvis har vi ett bevakat bagagerum, övervakningskameror, låsbara galgar och lättåtkomliga tydliga utrymningstavlor. Vi har en defibrillator till vilken vår personal har utbildning. Dessutom kan de naturligtvis första hjälpen.

World Trade Center har två bemannade yttre receptioner. De hjälper besökare och gäster rätt och säkerställer att inga obehöriga passerar.

Vår väktare ronderar huset både på dagen och natten och kan omedelbart komma i kontakt med polis eller annan behörig instans.

Tillgänglig för alla

World Trade Center Stockholms ambition är att anläggningen ska vara tillgänglig för alla. Alla konferensytor kan nås via hissar och flertalet av våra toaletter är handikappanpassade. Trösklarna in till konferensrummen är anpassade för rullstolar och vi har ramper upp till scenen i de fall de är nivåskillnader. Alla våra större lokaler har också hörselslinga.

» Läs mera om vår miljöpolicy här..

» Läs mer om vårt miljöarbete på www.logistikbolaget.se

» Lär mer om hur vi arbetar vid Covid-19 restriktioner