Serveringspersonal

 Serveringspersonal till konferenskaffe och catering.

Är du vår blivande stjärna i konferenskaffet? Vi söker dig som vill jobba som konferenskaffe- cateringvärd/inna.

Du kommer att ingå i vårt team som bl a ser till att våra gäster får sin förmiddagskaffe, att våra kunder i huset får sina beställningar och att eftermiddagskaffe blir serverat och att alla våra gäster är nöjda under hela dagen. 

Vi söker dig som med stort engagemang och ett positivt sätt bidrar till att vårt team bibehåller samma höga nivå som idag.

Vi tror att du arbetat med liknande uppgifter tidigare och har god branschvana, minst tre år. Du är en van kommunikatör och van vid att planera ditt och gruppens arbete efter hur dagen ser ut, ser lösningar och möjligheter, är positiv, noggrann, flexibel, har även ett driv att se och göra det där lilla extra, har snabba skor, kan se ur ett helikopterperspektiv och har en stor portion humor. 

Arbetstiderna är generellt förlagda måndag till fredag och tjänsten ska tillsättas efter sommaren.

World Trade Center är en högkvalitativ konferensanläggning och mötesplats i Stockholms city med 20 konferenslokaler och omfattande inhouse catering samt lunchservering.

För att söka tjänsten skickar du in ditt CV och personliga brev till jobb@wtc.se. 

 Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående om vi hittar rätt- Dig?

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att maila oss!

Välkommen med din ansökan

Extrapersonal

Extrapersonal till portionering och extraservis.

Vill du jobba mitt i city? Är du vår blivande stjärna i vårt servisteam?

Vi söker dig som vill jobba extra i vår lunchportionering och dig som vill jobba extra i servisen.

Vår verksamhet spänner från tidig morgon med frukost och konferenskaffe och som övergår till konferensluncher, dagens lunch, a la carte lunch, festvåningsverksamhet med mingel, middagar och andra spännande event.

Vi söker dig som med stort engagemang och ett positivt sätt bidrar till att vårt team bibehåller samma höga nivå som idag.

Vi tror att du arbetat med liknande uppgifter tidigare och har god branschvana, minst tre år (upplärning i portioneringen sker på plats). Du är van att planera ditt arbete, ser lösningar och möjligheter, är positiv, noggrann, flexibel, har även ett driv att se och göra det där lilla extra, har snabba skor, kan se ur ett helikopterperspektiv och har en stor portion humor.

Arbetstiderna är generellt förlagda måndag till fredag med möjlighet till extra timmar vid arrangemang på kvällstid eller helger. Vi arbetar med såväl internationell som svensk mat.

World Trade Center är en högkvalitativ konferensanläggning och mötesplats i Stockholms city med 20 konferenslokaler och omfattande inhouse catering samt lunchservering.

För att söka tjänsten skickar du in ditt CV och personliga brev till jobb@wtc.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående om vi hittar rätt- Dig?

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att maila oss!

Välkommen med din ansökan.