Effektiv mötes- och konferensanläggning

Mitt i Stockholm finns World Trade Center med personal, service och faciliteter i perfekt anda.

Digitala möten och Videokonferenser

Vi har alla de tekniska lösningarna du behöver för en lyckad konferens. Varför inte komplettera det fysiska mötet med en digital lösning (via Zoom, Skype, Teams m fl). Vi hjälper även till med livestream, inspelning och enklare redigering. Vi har egna tekniker och modern utrustning. Här hittar du ett par exempel på våra prisvärda Teknikpaket

 

Hos oss är gäster VIP-gäster!

Vi arrangerar alla typer av möten – från mindre affärsmöten och konferenser till större events för upp till 1200 gäster. Här kan du välja mellan 20 olika mötesrum i olika storlekar. Alla våra lokaler är utrustade med den absolut senaste tekniken, noga utvald inredning och modern design. Här hittar ni till exempel vårt auditorium New York med 170 mycket bekväma fåtöljer, lokal Stockholm med designinfluenser från stad och natur, eller gemytliga Genève som lämpar sig perfekt för det lite mindre sällskapet. Vi erbjuder också upp till 700 kvm utställningsytor för till exempel exponering av montrar, utställningar och produktvisningar.

Vägen till en lyckad konferens går via kocken!

Önskar ni god mat i en ombonad miljö? WTC Restaurang erbjuder både lunch och middag. Våra duktiga kockar låter säsongens råvaror inspirera till omsorgsfullt tillagade rätter och vare sig ni vill ha ett välbehövligt avbrott i konferensen eller en bra avrundning på en intensiv dag, har vi något för alla smaker.

 

Vi är mötescertifierade av Svenska Möten

Att vara mötescertifierad av Svenska Möten innebär att medarbetare på vår anläggning har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rådgivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser. Genom att certifiera våra medarbetare säkerställer vi att vi har den kunskap som krävs för att vi på bästa sätt ska guida dig som kund till bättre och mer effektfulla möten som uppfyller dina syften och mål.

Konferenslunchmeny - meddela gärna arrangören om ni har allergier och önskar specialkost.

Mer om våra menyer, bufféer och erbjudanden hittar du under Restaurang & Festvåning

Boka online idag

Bli uppringd – vi kontaktar dig bums!

Fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig inom en timme (vardagar kontorstid).

Läs mer om vår hantering av dina personuppgifter här.

Visst har ni sett våra nya konferenslokaler?

Ni har väl inte missat den nya konferensdelen i vår anläggning, här ryms sex helt nybyggda lokaler som alla är utrustade med den senaste tekniken och en inbjudande design.

De nya lokalerna Casablanca, Hong Kong, Miami, Santiago, Dubai och Monaco rymmer allt från 6 till 50 personer och ligger i en avskiljd del hos oss med  en egen lounge.

Fika och mingla gör ni i den härliga loungedelen, bekväma fåtöljer och dov ljussättning förhöjer mysfaktorn. Givetvis finns juice, kaffe/te samt egentappat vatten alltid att tillgå. Eller varför inte avsluta ert möte hos oss med ett trevligt mingel i loungen med något trevligt att dricka och lite tilltugg?

Tveka inte på att slå oss en signal för att höra mer eller komma på en visning, vi ser fram emot att träffa dig!

Konferenslokalerna

Konferenslokaler

Översikt möteslokaler

Lokal Yta/m² Bio Skol U-bord Styrelsebord
New York 185 170
Atlanta 120 100 72 40
Stockholm 90 70 40 24
Milano 60 50 30 22
Casablanca 55 50 32 20
Sydney 45 42 24 20
Paris 40 40 24 18
Washington 40 40 22 14
London 30 30 20 14
Hong Kong 29 20
Miami 27 - - 18
Amsterdam 23 10
Genève 22 8
Bryssel 21 8
Santiago 18 - - 10
Dubai 15 - - 10
Luxemburg 15 8
Monaco 10 - - 6
Barcelona 6 4
Manhattan 130 120 80 40

Noga utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

 

Att World Trade Center Stockholm är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

 

World Trade Center Stockholm äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

 

Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten

 

 

Vi gör ditt arrangemang lätt som en plätt

Vi hjälper dig gärna med allt från inbjudan och namnbrickor, till hantering och betalning.
Tillsammans med vår samarbetspartner Svenska Möten och tjänsten Conference Manager skräddarsyr vi ditt arrangemang och sköter all administrering om du så önskar.

Conference Manager hjälper er med allt från inbjudan och registrering på plats till hantering och betalning.

För mer om tjänsten - Conference Manager

Följ med i vår mötesskola!