World Trade Center Stockholm är en av Sveriges bästa arbets- och mötesplatser för dig i affärslivet. Vi har högklassiga lokaler mitt i city och erbjuder service med egen personal i allt från fastighetsservice till skräddarsydda konferens- och festarrangemang. Kommunikationsmässigt går det inte att hitta ett bättre läge. Flygbussar och Arlanda Express anländer i huset, även T-bana, fjärr- och pendeltåg nås via byggnaden.
I fastigheten finns två restauranger. Piazzan, den perfekta lunchrestaurangen och WTC Restaurang som erbjuder högklassig
à la carte och affärslunch.
World Trade Center Stockholm ingår i den internationella organisationen WTCA med fler än 300 centra världen över.

 

 

Kontor med kvalitet

World Trade Center Stockholm har 37 000 kvm representativa och tekniskt välutrustade kontorslokaler och är en arbetsplats för närmare 1800 personer. Bland hyresgästerna finns många framgångsrika svenska och internationella företag.

Konferenser och utställningar

Lyckade konferenser och utställningar kräver bra lokaler, service i toppklass och den bästa tekniken. Allt detta erbjuder vi.

 

Idealiskt för fest

Vi har flera lockande och effektiva festlokaler. Vi hjälper er att skapa ett helt unikt festarrangemang.

Mervärden

Office a Day, hotell, två restauranger, trådlöst internet, garage, bemannade entréreceptioner, väktarservice, kundservice dygnet runt, friskvård, kontorshotell och mycket mer.