Festlokaler i världens läge

WTC är den perfekta mötesplatsen för allt från det lilla frukostmötet till fester för flera hundra gäster. Det är inte bara våra lokaler som är flexibla, utan även vi som arbetar här. Med lång och gedigen erfarenhet av att arrangera härliga matupplevelser, fester och event, ser vi till att din fest blir över förväntan.

Klicka här för menyer och inspiration...

WTC Restaurang med oändliga möjligheter!

WTC Restaurang är lämplig för sällskap upp till 250 sittande eller 360 gäster i mingel. Kombinera gärna ditt arrangemang med festvåningen Manhattan med egen entré från Kungsbron 1.

 

Piazzan – med uteservering året runt

På den ljusa och luftiga Piazzan kan du njuta av vår lunch alla vardagar mellan 11.00-13.30. På menyn hittar du alltid ett vegetariskt alternativ, samt en fisk- eller kötträtt. Den sundaste rätten på menyn är fjädermärkt och varje dag kan du njuta av vår fräscha salladsbuffé där du hittar alla dom tillbehör som du själv önskar.

Du kan också boka din festkväll på Piazzan med storslagna mingelbuffér eller sittande middagar. Vi kan ordna underhållning med egen scen om så önskas. Lokalen passar utmärkt för 100-400 sittande eller upp till 800 gäster i mingel.
Vi samarbetar med branschens bästa event- och artistbyråer.

 

Manhattan - en festvåning med många ansikten

På krönet av Kungsbron ligger vår flexibla festvåning Manhattan, med plats för 100 sittande gäster eller 200 gäster i mingel. Här kan du ha allt från ditt frukostmöte, till utställningar och fester med dansgolv, scen och bar.

Vill du veta mer eller boka direkt?

Kontakta oss via e-post: Restaurang eller på telefon: 08-700 45 34.